Festival on lõppenud, vähemalt korraldajad on rahul, isegi väga. Täname väga kõiki osalejaid ja abistajaid! Väga suur tugi tuli Paide Kultuurikeskuselt (helitehnika, festivali telk jms), seepärast päris isiklikult VÄGA suur aitäh Üllele ja Janekile!

Sama suur tänu Alole appituleku ja alati võitlusvalmis vaimu eest :)

Kõik esinemispaikade võimaldajad (Paide Restoran, Ajakeskus, Reval Kohvik) – koostöö oli suurepärane, loodame et saame seda jätkata ka järgmisel aastal.

Täname ka kõiki appi tulnud vabatahtlikke – Jani, Karenit, Helmutit, Jaanat, Miinat, Markot, Meelist ja teisi.

Aitäh nii Järva Teatajale, kes toimuma hakkavat kajastas kui Kuma raadiole (eriti Matile) huvi ja väga hea reklaami eest!

3kõla veeb jääb alles. Lähiajal hakkame siia lisama toimunud festivali fotosid ja videoid. Kuna festivalil oli kohal Siiri, siis ilmumas on ka huvitavat visuaalset materjali festivali üritustelt.

Silma tasub peal hoida ka uudistel, sest üsna pea on ilmumas festivalil esitletud album “Külmkõla – 8 heliloomingulist pühendust helilooja Arvo Pärdile”.

Ilmselt juba järgmisel kuul hakkame ette valmistama järgmise aasta festivali, mis toimub 2012 sept alguses, pisut enne maailma lõppu, ka neist ettevalmistustest anname 3kõla veebi kaudu teada.

Aitäh veelkord kõigile ja kohtumiseni!